De asemenea, pentru copii, picioarele au nevoie de ingrijire

Nu te teme, noi nu recomandăm să-l Lütten în mod regulat pentru îngrijire medicală pentru picioare. Dar picioarele noastre sunt noi toată viața, ei au meritat, așa că este deosebit de delicată grijă – și asta deja de la naștere.

Pedichiură numit picioare de igienă

Majoritatea copiilor vin sănătos picioare. Dar, se vede, din păcate, deja la vârsta preșcolară, ce se întâmplă cu mici cui, în cazul în care lipsa de îngrijire pentru picioare este format din: cornee, picioarele transpirate, încarnate unghiile de la picioare sau micoză poate fi rezultatul. Totodată, copiii подготовляет pielea de pe picioare (aproape) de la sine, trebuie să acorde o atenție doar la o bună igienă. Pe scurt, aceasta înseamnă curata, se usucă bine și cu grijă taie. Vă rugăm să rețineți copilului la următoarele puncte:

Lasa aerul la picioare. Chiar dacă copilul încă nu poate să meargă, trebuie să convulsii el desculț, și picioarele pot apuca. Veți vedea că acest lucru va avea pentru a te distra, atunci când el prima Dată a apucat de picioarele lui și pe
scară largă în jurul lor poate suge.

foto14

Ar trebui să acorde o atenție naturale „respirabil” materiale (nu numai la copil, picioare). Ei nu le poartă doar pe terenuri de moale de bumbac sau ușoare șosete de lână, pentru a picioarele transpirație ca nu prea mult.

Cuburi sau salopeta nu trebuie să fie prea îngust și strânge picioarele.

Când купаете copilul sau de spălare, ar trebui să acorde o atenție la picioare. Ceea ce este important este că între picioare-sali curate și bine se șterge uscat. Care umede interval constant, format ciuperca rapid!

Puneți copilul după baie și Uscare nu imediat. Pur și simplu pielea de pe picioare au nevoie de încă un pic de timp în aer liber să se usuce complet. În plus, un efect pozitiv: copiii iubesc sa fie gol. Întreaga ta de piele este foarte sensibil si simti fiecare înghițitură de aer și пищать de bucurie, când se simt.

Nu sodiu picioarele. Prin lotiune între degetele de la picioare poate apărea aufweicht foarte moale pielea.

Utilizați numai PH-neutru săpun și picioarele.

Nu mă tem de Tăiat

Începând cu a treia lună de viață ar trebui să arunca o atenție deosebită pe unghiile dvs. de germeni. Pentru că degetele și unghiile au nevoie de îngrijire specială. Numai după primele trei-patru luni, este determinată de rezistența unghiilor și se dezvoltă forma apare, de asemenea, doar acum. O dată sau de două ori pe lună ar trebui să fie tăiate unghiile prea scurte și simple. Pentru aceasta, ia de la farmacie sunt rotunjite foarfece de unghii. Prima dată cu o pereche de foarfece mici, mâinile sau picioarele îi face pe mulți părinți sentimente, pentru că nu poți spune „da” pentru copii: „atenție, stai pe loc. Eu sunt aici, eu sunt de foarfece în mână.” Prin urmare, selectați moment, atunci când un copil face o digresiune și relaxat. Așa că mai bine după Alăptare, cu Mobile în câmpul de vedere sau прорезыватель în gură. Nu tace, el, în general, aveți posibilitatea să tăiați unghiile sau în somn, sau de a folosi pentru a începe moale dosar.

De asemenea, mai mulți copii au nevoie de ajutor

Sfaturile de mai sus pentru ingrijirea picioarelor și igienă se aplică, de asemenea, pentru copii mici sau copii de vârstă școlară. Diferența: Mai mulți copii, pentru a avea grijă de ei înșiși, de multe ori chiar și pentru îngrijirea lor. Prin urmare, este necesar în mod regulat pentru a arunca o privire la picioarele copilului, pentru a nu trece neobservat de boli, cum ar fi ciuperci sau printuri largă. Este important ca copilul uscat, și între degetele de la picioare întotdeauna bine. Ciuperci slot, peste tot rapid, în cazul în care pielea din cauza de umiditate, transpiratie sau crema înmoaie. Degetele de la picioare, la intervale asigură un nivel optim de nutrienți, dacă nu vor fi bine uscate. De лакунах se poate răspândi ciuperca excelent. Desigur, chiar și cei mari ar trebui să cât mai mult posibil să meargă desculț și să poarte încălțăminte corespunzătoare. Este, de asemenea, se referă și la pantofi sport, de exemplu, adidasi pentru fotbal! Verificați regulat dacă toate pantofii lor de germeni se potrivesc încă. Până când copilul nu se suprapun nici ei înșiși unghiile, de a face acest lucru este necesar în mod regulat. Anume copiii unghiile cresc repede și apoi provoca o durere inutilă. Un mic Sfat: La poziția unghiilor se poate determina dacă se combină pantofi, poate fi, la urma urmei, în cazul în care ceva!

foto15

Ce să facă în caz de boală?

Infecții fungice sunt larg răspândite la copii și adolescenți, din păcate, departe. Doar în cazul în săli de mult, în piscină sau în vestiar de sport drum, vine de multe ori de boli fungice. Chiar și picioarele transpirate sunt o problemă comună, și deja la copiii mici. Ei nu se tem de a merge la medic și a obține ajutor.

Micoză: patogeni de infecții fungice ale Pielii sunt fire sau drojdii. Acestea se referă, în principal, în săli, centre de sport, piscine sau saune și transmise din cvasi „picior la picior”. De a trata dermatita de constant, ciuperca dispare în câteva săptămâni. Cu toate acestea, nu să acorde o atenție la ceea ce copilul este în casă, nu circulă în acel moment ei desculț, pentru a ciuperca tolerează pe tine și pe ceilalți membri ai familiei. În caz de infecții fungice unghiilor tratament, cu toate acestea, cel mai adesea, numai după trei – șase luni de terapie. În acest caz, ar trebui să contactați medicul!

Picioarele transpirate: Chiar și sugarii și copiii mici nu pot avea picioarele transpirate, nu este atât de rar. La urma urmei, copilul picioarele au la fel de multe glande sudoripare, ca și picioarele adulți, dar au o suprafață mult mai mică suprafață.

Picioarele transpirate nu Fußkrankheit, dar în umiditate constantă ciupercile pot rapid să apară. Chiar și adolescenții de multe ori suferă de transpirație excesivă a picioarelor, mai ales dacă acestea fac mult sport. În afară de acestea, enumerate mai sus, sfaturi puteți să vă asigurați că copilul dumneavoastră are mai multe pantofi (pantofi sport), pentru a Comuta pentru a pantofi poate auslüften bine. Respirabil șosete trebuie schimbat zilnic, nu mai puțin, dacă este necesar, chiar de mai multe ori pe zi. Șosete sintetice sunt un teren propice pentru bacterii – caută (copii)cu picioarele nimic. Lasa copilul dumneavoastră cât mai mult desculț sau în șosete de a alerga. Nu cumpara lac sau imitatie de piele pantofi – picioarele pot respira și nu suficient de sudoare nu se poate „scurge”. Copilul dumneavoastră suferă, în ciuda grija de picioarele puternic de sudoare sub picioare, să se consulte cu un copil sau un dermatolog.

Negi: condiloame benigne tumorile de piele, așa că nu intrați în panică. Cu toate acestea, ele ar trebui să fie bine făcute, pentru că ele se pot răspândi în alte Locuri de pe corp sau transmite altora. Negii unui ac de gămălie la lentile de contact cel mai adesea, mari și acționează, în afară de degete și palme și pe tălpi. Ele sunt cauzate de papiloma uman-virusuri pot provoca durere, atunci când mersul pe jos. Copiii sunt deosebit de sensibile la infectii, deoarece sistemul lor imunitar ar trebui să se dezvolte numai substanțe de protecție împotriva virușilor. Cu varsta, riscul de dezvoltare a infecției. De multe ori, pentru a vindeca negii de la sine, dar totuși, ar trebui să consulte un dermatolog. El va rezistente condiloame sau Negi cu un strat de tinctura sau unguent vindeca. Notă: copilul ar trebui să mănânce în orice caz, nu pe negi, deoarece virusul se poate răspândi foarte rapid!

Calusurile si bataturile: de fapt pielea bebelusului moale si catifelat. Cu toate acestea, în foarte stresat Locuri, cum ar fi tocuri sau piciorului pot apărea deja la copii de vârstă școlară și adolescenți corneei. În primul rând, din cauza presiunii constante irelevante pantofi este din piele, apar edeme. În cel mai rău caz, apar printuri care pot fi foarte dureroase. Aceste urme, cel mai des au rădăcini adânci, care inhibă și fără de prelucrare a pielii de orice medic sau medicală, pedichiură, din păcate, nu dispar.