Choco lite ajută la pierderea în greutate

Desigur, ciocolata se ingrasa, cel puțin, dacă aveți rău mănâncă. Cei care se opun la locul de bord ataca, o face corpul chiar Bine”, spune Ahile, expert în nutriție dr. Wolfgang Feil. Mic ciocolata-client.

Ciocolata de ani de zile a fost considerat de alimente îngrășare. Dar astăzi, dieta de știință examinează Choco Lite ca un important furnizor de componente pentru sănătate. Cu toate acestea, ar trebui să se facă distincția între lapte ciocolată și ciocolată neagră. Doar ciocolata neagra (continut de cacao de 70%), sunt suficient de substanțe active pentru sănătatea ta. În ciocolată cu lapte de zahăr și conținutul de substanță activă de cacao domină prea mic.

Din Choco Lite neagra împotriva bolilor_

Materii prime Choco lite farmacii, cacao, conține Salsolinol – nutrient esențial, care are același efect asupra creierului nostru, cum ar fi antidepresivele. Adică prin consumul de cacao crește dopamina este eliberată. Dopamina afectează percepția noastră, așa că ne uităm la viață un pic mai mult prin „ochelari roz” și pentru a lucrurilor de zi cu zi mai mult de bucurie și de plăcere, nu va aduce … în Cazul în care nu este suficient de dopamina, apare în fața noastră tot mai mult și mai intens, și am subliniat mai ușor. În plus, cacao stimulează substanțe nutritive teobromină, tiramină și cofeina noastre urări de ciocolata.

Din Choco Lite neagra împotriva bolilor

Amar de ciocolată sau de cacao, de asemenea, ajută la boli comune, cum ar fi hipertensiune arterială, nivelul de colesterol, tromboză și probleme cu inima. În plus, ciocolata neagra reduce procesele inflamatorii și întărește sistemul imunitar. Vinovat de acest lucru sunt așa-numitele antioxidanti, care sunt de cacao sau amar Choco lite forum depozite.

Într-un studiu din ciocolata neagra hipertensiune arterială a scăzut după doar o săptămână de mult. În același timp, despre ciocolata neagra zilnic 88mg au fost incluse antioxidanti, ceea ce corespunde la o tablă pe zi. La termenul este, desigur, prea bogate in calorii. Într-un alt studiu recent îmbunătățit de protecție s-a dovedit, după opt săptămâni de capetele de HDL-colesterol peste o zi de ciocolata neagra 45г.

O bună alternativă pentru ciocolata neagra mele condimente cacao-recomandări (reteta a se vedea bara laterală). Aceasta include antioxidanti din cacao, de asemenea, alti antioxidanti din condimente și curat de ciocolata neagra, aceasta vă va da posibilitatea de a mai crede.

Choco lite farmacii, de asemenea, ajută în caz de Obezitate

În calitate de „secret Dick condamnat creatorii de” Choco lite farmacii ajută chiar și în caz de Obezitate. Cu toate acestea, acest lucru este valabil doar ciocolata neagra. De cacao, de asemenea, crește eficiența Insulinei, reduce rezistenta la insulina, care apare în Obezitate multe ori.

Asa ca cine vrea în fiecare zi o jumătate de panou de ciocolata neagra in scopuri terapeutice pentru pierderea în greutate de alimente, care ar trebui să salva aceste 300 de kcal, ceea ce este semnificativ mai mic de carbohidrati, care conțin aditivi (pâine, cartofi, paste, orez), mai ales seara. Dacă zilnice condimente potrivit dr., cacao – feil, zilnic vor economisi aproximativ 150 de kcal pe carbohidrati. Aceasta corespunde la trei felii de pâine din făină integrală, sau aproximativ 50 de grame de paste făinoase.

Sfat 1: cum de a face mai mult cu ciocolata

Ciocolata substanțe active rămân în organism pentru mai mult timp, sunt eficiente, dacă în același timp, piper și un pic de turmeric se stabilesc acolo. Ambele condimente așa-numitele enzime P450 în ficat, inhiba vor descompune, oferind cacao-substanțe active mai lent. În noua mea carte de bucate pentru curse de cai-dieta (apare la mijlocul lunii ianuarie), și, prin urmare, de multe delicioase de cacao-deserturi cu piper și, parțial, în combinație cu curcumă.

Sfat 2: În cacao-ea trebuie să fie întotdeauna BIO

Cacao se referă la produse care sunt cel mai puternic. Pentru că atunci când vânzarea de cacao-fitinguri și copiii de astăzi vor fi sclavi (a se vedea meu ARD-contribuție) și cacao, produse considerate a fi cele mai pulverizat, recomand, cacao și amar Choco lite forum alimente sănătoase pentru a obține.

Choco Lite ajută la pierderea în greutate

Vezi, chiar și produse, cum ar fi ciocolata, este sănătos, dacă să acorde o atenție destul de ingredientele de Cacao. De aceea este necesar, în timpul funcționării cu ciocolata gânduri nici o remușcare mai mult (eu ies imediat că ciocolata cu 70% conținut de cacao), dar o Portie de fericire și de sănătate înainte de consum să se bucure. Acest lucru vă va permite să consolideze încă o dată efectul de ciocolată.

Choco Lite ajută la pierderea în greutate

ChocoLite – ciocolata poate ajuta la pierderea în greutate și asigurându-vă că le diabetul rămâne din organism. În ciocolată speciale de antioxidanti. Aceste antioxidanti acest lucru chiar și în cazul în care vă pot ajuta într-un studiu științific din SUA, de cuvinte, de a lupta cu excesul de greutate și diabet zaharat de tip 2 și pentru a evita probleme de ambele. Ciocolata, cu toate acestea, prevede încă o mulțime de alte valori materiale, cu excelente asupra sănătății.

Sporul de masă corporală Choco lite forum prevenirea

Sună prea bine pentru a fi adevărat: oamenii de stiinta americani au primit motive să creadă că consumul de ciocolată Obezitatea și diabetul previne.

Acest efect de ciocolata este obligat să-l ingredient principal-de cacao. Cacao este bogat in antioxidanti.

Studiile efectuate de american Hershey Centre for Health & Nutrition™, astfel încât centrul de alimentație sănătoasă, chiar și a arătat că de cacao conține mai mulți antioxidanți decât cele mai multe alte fructe.

Oamenii de stiinta au comparat conținutul de Antioxidanți pudra de cacao cu alte fructe de pulberi. Totodată, s-a dovedit că de cacao are, de departe, cel mai puternic efect de toate investigate de plante cele mai valoroase substanțe conținute.

Mai ales conținutul Flavanolen și polifenoli, tipuri speciale de antioxidanti din cacao foarte mult.

Choco lite farmacii inhibă creșterea masei corporale

Că flavanolilor, de asemenea, în statele UNITE, grupul de cercetare de Andrei P. Neilson cuvinte, pentru acțiuni împotriva Obezității și a diabetului de responsabilitate.

Oamenii de stiinta au cercetat impactul diferite de flavanoli din cacao la șoareci, care au primit grași alimente. În calitate de grup de control au evoluat mouse-ul, care cu conținut scăzut de grăsime hrănite.

Ce fel de ciocolata corect?

Hotelul Hershey Centre for Health & Nutrition™, descoperite sub conducerea dr. Debra Miller în studiile lor, de asemenea, ce fel de cacao conțin ingrediente benefice pentru sănătate, astfel încât majoritatea contin antioxidanti.

Întunecată Choco lite forum și pudra de cacao conțin, respectiv, bogate in Flavanolen. O ceașcă de ciocolată fierbinte conține, cu toate acestea, este puțin probabil să флаванолы, pentru că solubile de cacao a fost tratată într-un puternic centru industrial.

De asemenea, este de multe ori foarte lucrurile alese de lapte, care conțin ciocolată complet nu este recomandată și în ceea ce privește greutatea corporală și de prevenire a diabetului zaharat, de asemenea, nu este eficient.

În plus față de mare de calorii, oferă Choco Lite lactate, în general, mai mult zahăr, și, cel mai Important – foarte puțină cacao.

Prin urmare, aveți nevoie pentru a alege în fiecare caz, o ciocolata cu cel mai înalt conținut de cacao (cu nu mai puțin. 70 la sută). Ideal ar fi, dacă ar fi Choco lite forum a fost, în plus, au un gust dulce, nu din zahăr, dar cu ксилитом sau de nucă de cocos zahăr flori.

Așa că asigurați-vă de ciocolată în sine. Cum se face – este foarte simplu, și anume, aflați aici: ciocolata tentația de valoare

Întunecată Choco lite farmacii fără conținut de lapte se poate face, în afară de excesul de greutate și de prevenire a diabetului zaharat este mult mai mult pentru noi. Astfel, de exemplu, imbunatateste memoria, intareste sistemul cardio-vascular. Mai multe informații puteți obține, de asemenea, în acest raport.

Tot antioxidantii din boabele de cacao era convertită înainte de cercetare cu scopul de a crește greutatea corporală. Cu o distanță de cel mai lucra în mod eficient, cu toate acestea, олигомеры procyanidins.

Care oligomeri de PC-uri, dar, de asemenea, îmbunătățirea toleranței la glucoză mouse-ului și au adus astfel o contribuție semnificativă la diabet de tip 2-de prevenire.